Veiligheid

Veiligheidsvoorschriften

Veiligheidswaarschuwingen

Speenkoord

Een speenkoord is geen speelgoed. Laat uw baby nooit onbewaakt met een speenkoord spelen of slapen. 
Een speenkoord is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. 
Wanneer speenkoorden in contact komen met (veel) speeksel en of water/vocht kunnen de materialen de stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. Speenkoorden zijn ook niet bedoeld om in de mond te stoppen. Gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Joy Of Unique is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord. 

 

Geboortekubus

Laat uw baby nooit met de geboortekubus slapen en gebruik deze alleen onder toezicht.
Een geboortekubus is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Contoleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten en of er geen opening in de kubus zit waardoor de vulling eruit kan komen. Dit kunt u doen door even aan de onderdelen te trekken. 
Wanneer de geboortekubus in contact komt met (veel) speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. 
Joy Of Unique is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een geboortekubus. 

 

Knuffeldoekje

Knuffeldoekje is geen speelgoed. Laat uw baby nooit onbewaakt met een knuffeldoekje spelen of slapen. 
Wanneer een knuffeldoekje in contact komt met (veel) speeksel en of water/vocht kunnen de materialen de stevigheid verleizen en/of (sneller) kapot gaan. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten, Dit kunt u doen door even aan de onderdelen te trekken. 
Joy Of Unique is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een knuffeldoekje. 

 

Dierenvriendjes

Laat uw baby nooit met het dierenvriendje slapen en gebruik deze alleen onder toezicht.
Een dierenvriendje is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastziiten en of er geen openingen in het dierenvriendje zit waardoor de vulling eruit kan komen. Dit kunt u doen door (rustig) aan de onderdelen te trekken. 
Wanneer het dierenvriendje in contact komt met (veel) speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of sneller kapot gaan. 
Joy Of Unique is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een dierenvriendje. 

Wasvoorschrift: wassen op 30 graden of handwas, het liefst laten drogen aan de lucht. Wilt u het toch in de droger drogen, dan op de laagste droogkracht. 

 

BIBS fopspeen

Controleer de gehele fopspeen altijd voor elk gebruik, vooral wanneer uw kind tandjes heeft. Trek de fopspeen in alle richtingen. Gooi het weg bij een eerste teken van schade of zwakte. 
De nieuwe spenen kunnen afwijken van eerder gekochte en of gebruikte spenen. Het tutje van de BIBS speen gaat uitzetten wanneer deze wordt gebruikt. Hoe meer zuigkracht uw kindje heeft, hoe meer de speen zal uitzetten. Waneer uw kindje per ongeluk het hele speentje in de mond stopt, verwijder het dan rustig. Door de gaatjes in het schildje kan er niets gebeuren. 

Voor het eerste gebruik van de fopspeen 5 minuten in gekookt water leggen. Voor het verdere gebruik kunt u de speen reinigen door er kokend water oveer te gieten. Er kan water in de speen lopen, wanneer de speen is afgekoeld kunt u dat eruit drukken. De speen niet in magnetronsterilizator of vaatwasser reinigen, ook niet in de zon of warmte leggen. De speen kan dan kleverig worden of verkleuren. Vervang de fopspeen elke 4-6 weken!

Joy Of Unique is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van de BIBS fopspeen. 

 

Spel "vang de vis" 

Let op de visjes bevatten magneten aan de binnenzijde en zijn niet geschikt om in de mond te doen.  Gebruik vang de vis alleen onder toezicht.
Vang de vis is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging, controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten en of er geen openingen in de visjes zitten waardoor de vulling naar buiten kan komen. Dit kunt u doen door even aan alle onderdelen (rustig) te trekken. 

De visjes kunnen gewassen worden op een laag wasprogramma (handwas of 30 graden kort programma), maar kunnen niet in de droger. 

Joy Of Unique is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van het spel “vang de vis”.
Geschikt vanaf 2 jaar! 

 

De verandwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften.
Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn is een gedrukt exemplaar bijgesloten, geeft u het artikel cadeau lever dan altijd de voorschriften mee zodat de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.

 

© 2018 - 2024 joyofunique.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel